Έχουμε την χαρά και την τιμή να σας ενημερώσουμε για την έναρξη συνεργασίας του κέντρου μας Ψpoint, Ψυχοθεραπείες μέσω Τεχνών, με την Αστική μη Κερδοσκοπική εταιρία «Θάλπος», με στόχο την κλινική παρέμβαση μέσω τεχνών σε παιδιά και εφήβους Νοσοκομείων και νοσοκομειακών Ξενώνων, αλλά και σε ενήλικο πληθυσμό δήμων της Αττικής.

Ως ΨPoint Κέντρο Ψυχοθεραπείας μέσω Τεχνών συνεισφέρουμε στην συνεργασία μας με την Θάλπος,  με  γνώση και τεχνογνωσία, αλλά και το θεραπευτικό δυναμικό μας, επιδεικνύοντας επαγγελματισμό και υπευθυνότητα τόσο προς τους συνεργάτες μας, όσο και προς τους πληθυσμούς που είναι αποδέκτες των υπηρεσιών της Θάλπος.

Η συνεργασία του κέντρου μας και με άλλους φορείς του χώρου ψυχικής υγείας αποτελεί έναν από τους στόχους μας, καθώς μας δίνει την ευκαιρία ανταλλαγής τεχνογνωσίας, προώθησης των ψυχοθεραπειών μέσω τεχνών και ανάδειξης της αποτελεσματικότητας τους στον γενικό πληθυσμό. Επίσης, τέτοιες συνεργασίες ενδυναμώνουν το κίνητρο μας  να παρέχουμε τις βέλτιστες υπηρεσίες κλινικών διαμεσολαβήσεων μέσω τεχνών εντός και εκτός του κέντρου μας.

Ευχαριστούμε πολύ την Θάλπος για την εμπιστοσύνη της!

 

 

Recommended Posts